DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Kold risbudding

A bunch of blue grapes

Kategori:

Desserter (efterretter etcetera).

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres kold / Served coldAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

En rest risengrød eller risengrød 2 kan evt. anvendes til denne ret.

1 æggeblomme af 1 æg, melis (sukker) og vanillesukker røres godt. Udblød, smelt og tilsæt husblas. Den kolde risengrød 2 (af 100 g grødris og ¾ l mælk) røres i lidt af gangen. 1 stiftpisket æggehvide af 1 æg blandes forsigtigt i. Risbuddingen hældes i en skål.

Servering:

Risbuddingen serveres kold i en skål sammen med en lille glaskande kold eller varm (færdigkøbt) saftsauce f.eks. kirsebærsovs eller karamelsauce til at hælde over.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page