Kategori: |
|
Bland fedtstof, sukker og vanillesukker. Rør ægget i. Tilsæt kartoffelmel lidt ad gangen.
Tril små kugler af dejen, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk dem flade med en gaffel.
Bag dem midt i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 12 minutter til de er gyldne. Lad dem afkøle lidt på bagepladen, før de tages af.
Kagerne kan eventuelt lægges sammen to og to med smeltet chokolade imellem.
Kan serveres sammen med f.eks. kaffe.
Opbevares tørt ved stuetemperatur (20°-25°C) i en tætsluttende dåse.
Finkornet sukker består af mindre krystaller end almindeligt melis (sukker) og er særligt velegnet til bagning, da det er lettere at piske, således at både dejen og det færdige bagværk derfor får en lettere konsistens. Finkornet sukker kan også bruges til at strø over tykmælk, frugter og bær, præcis som almindeligt sukker.
|