DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Smeltet chokolade

A bunch of blue grapes

Kategori:

Tilbehør etcetera.

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(8 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Smeltning af chokolade:

Vandbad:

Vandbad: en skål eller lignende med varmt vand, hvori man anbringer noget der skal opvarmes, ofte i en beholder.

¾ af chokoladen hakkes i mindre stykker og lægges i en skål. Den sidste ¼ rives og stilles til side. En lille gryde med lidt vand bringes i kog og tages af varmen. Skålen, der ikke må røre vandet, stilles over gryden og der røres i chokoladen til den er smeltet. Fjern skålen fra gryden og tilsæt den sidste ¼ af chokoladen under omrøring.

eller...
Mikroovn:

¾ af chokoladen hakkes i mindre stykker og lægges i en skål. Den sidste ¼ rives og stilles til side. Chokoladen smeltes på højeste effekt (750 watt) i 15 sekunder af gangen. Der røres og smeltes evt. yderligere 15 sekunder. Dette gentages til chokoladen er helt smeltet. Derefter tilsættes den sidste ¼ af chokoladen under omrøring.

Servering:

Den lune smeltede chokolade indgår som ingrediens og bruges f.eks. sammen med chokoladeglasur.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page