DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Torskerogn (ristet)

A bunch of blue grapes

Kategori:

Retter (forretter og hovedretter etcetera).

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Pandestegning:

Den kolde kogte torskerogn skæres i skiver og ristes i fedtstof på panden. Smages til med salt og peber.

Servering:

Den ristede torskerogn serveres varm med remouladesauce eller med tomatsauce eller med brunet smør i en lille skål ved siden af og nye, skrabede og varme, kogte kartofler eller Mini Flutes. Varm eller kold kartoffelsalat passer også godt til ristet torskerogn. Den ristede torskerogn kan desuden garneres med tomatskiver eller citronskiver.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page