Kategori: |
|
Sennepen udrøres i varmt eller koldt vand et kvarter før brug og henstilles tildækket.
Fileterne skylles og drysses med salt. Lad fileterne stå i 10 minutter. Skyl dem, og tør dem godt.
Læg fileterne i et velsmurt ovnfast fad. Et tyndt lag udrørt fiskesennep fordeles over fileterne.
Melet rystes til en meljævning med ¾ dl mælk. Resten af mælken bringes i kog. Jævningen piskes i, og margarinen tilsættes. Sovsen koges igennem 5-10 minutter.
Leger sovsen ved at piske æggeblommerne med ca. ¾ tsk. salt, og kom dem i den kogende sovs under omrøring. Smages til med salt og peber.
Sovsen hældes over fileterne.
Retten drysses med rasp.
Retten sættes i en 225°C varm ovn. Gratiner i 15-20 minutter.
Server de gratinerede torskefileter varme evt. med Mini Flutes.
|