DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Nøddepesto

A bunch of blue grapes

Kategori:

Saucer etcetera.

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres kold / Served coldAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Pandestegning:

Brun nødderne på en pande og blend dem groft sammen med olivenolien til en pesto.

Servering:

Pestoen kan serveres kold sammen med f.eks. torskefileter (kogt) med kogte kartofler og groft brød.

Information:

Ordhistorie: pesto; en italiensk sauce som især bruges på kogt pasta, og som er lavet af olivenolie, knuste pinjekerner, hvidløg, hakket frisk basilikum og evt. revet parmesan eller fåremælksost; pes/t+o; fra italiensk pesto egentlig '(noget) knust eller stødt'; fra latin pistus perfektum participium (datids tillægsform, kort tillægsform) af pinsere 'knuse, støde'.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page