DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Bærmousse 2

A bunch of blue grapes

Kategori:

Desserter (efterretter etcetera).

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres kold / Served coldAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(6 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 minutter og tryk den derefter omhyggeligt fri for vand. Tag nogle af de pæneste bær fra til pynt. Blend resten af bærrene med citronsaft og flormelis. Smelt husblassen i en gryde med lidt af den blendede saft over svag varme under omrøring.

Lad husblassen køle noget af og rør den i bærrene. Pisk fløden stiv til flødeskum og vend (rør) den i bærrene. Når moussen er tilpas stiv, toppes den op på et fad eller hældes i portionsforme. Pynt med hele bær og pæne, grønne blade. Stil den koldt i et par timer før servering.

Servering:

Server bærmoussen kold.

Information:

Tips:


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page