DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Medisterpølse (kogt)

A bunch of blue grapes

Kategori:

Retter (forretter og hovedretter etcetera).

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Kom medisterpølsen i en gryde. Fyld op med vand, så det dækker medisterpølsen. Der stikkes (prikkes med en gaffel) huller i skindet, for at det ikke skal revne. Tilsæt salt, peber og laurbærblade. Koges i ca. 10 min.

Servering:

Medisterpølsen serveres varm som tilbehør til gule ærter eller med sur-sød dipsauce og f.eks. kogte ris eller med bagte tomater og kogte kartofler eller kogt pasta eller med kold kartoffelsalat.

Sennep kan serveres til efter behag.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page