Kategori: |
|
Friske eller dybfrosne jordbær eller jordbærsyltetøj lægges mellem lagkagebundene. Husk ved friske eller dybfrosne jordbær at strø lidt melis (sukker) henover. Herefter påsmøres Creme 2 (kogt) (Lagkagecreme) eller Creme (uden kogning) (Lagkagecreme). Bundene samles ovenpå hinanden.
Lagkagen dekoreres med flødeskum oven på kagen og ned ad siden og pyntes eventuelt med nogle af de friske eller dybfrosne jordbær eller med kagepynt såsom chokoladespåner, chokoladeflager, brun krymmel (chokolade), blandet krymmel eller non pareille blandet.
Eller lagkagen dekoreres med hvid glasur eller hvid glasur 2 oven på kagen og pyntes eventuelt med kagepynt såsom chokoladespåner, chokoladeflager, brun krymmel (chokolade), blandet krymmel eller non pareille blandet.
Kan serveres sammen med f.eks. kaffe eller kakao.
Gode råd:
- Ønsker man en god, fugtig lagkage, bør den lægges sammen med varm kagecreme.
- En lagkage smager bedst, hvis den lægges sammen nogle timer før brug.
|