DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Krebinetter

A bunch of blue grapes

Kategori:

Retter (forretter og hovedretter etcetera).

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Pandestegning:

Form kødet til krebinetter, ca. 1½ cm tykke. Vend krebinetterne i mel, salt og peber. Varm fedtstof på panden. Brun krebinetterne ca. 1 min. på hver side. Færdigsteg 4-6 min. på hver side.

Servering:

Krebinetterne kan serveres varme med kold kartoffelsalat eller med sur-sød dipsauce og f.eks. kogte ris eller med bagte tomater og kogte kartofler eller kogt pasta.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page