DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Stegte koteletter og pærer

A bunch of blue grapes

Kategori:

Retter (forretter og hovedretter etcetera).

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(2 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Pandestegning:

Fjern stilkene og vask pærerne.

Varm fedtstof på panden og brun koteletterne i smørret 1 minut på hver side. Skær pærerne i ca. 0,8 cm tykke skiver på langs, og læg dem på panden sammen med koteletterne. Drys med rosmarin og evt. salt og peber, og steg koteletter og pærer 2-3 minutter på hver side.

Servering:

De rosmarin-stegte koteletter og pærer serveres varme med kogt broccoli og med små kogte kartofler eller kogt pasta.

Information:

Ordhistorie: pære; en gulgrøn frugt af pæretræ som er bred og afrundet forneden og smal foroven; fra latin pirum 'pære'; fra oldlatin rekonstrueret form pisom 'pære'; beslægtet med græsk ápion 'pære'.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page