Kategori: |
|
Læg baconskiverne med fedtsiden nedad på en VARM, TØR pande. Steg ved FULD styrke til den ønskede bruning er opnået. Vend skiverne - og steg færdig.
Læg baconskiverne med fedtsiden nedad på en KOLD, TØR pande. Steg ved SVAG styrke til den ønskede bruning er opnået. Vend skiverne - og steg færdig.
Læg baconskiverne enkeltvis mellem 2 lag køkkenrulle på en tallerken. Steg i 4 til 5 minutter ved 850 watt (ved 750 watt i 4 minutter og 30 sekunder til 5 minutter og 40 sekunder) - og baconen er sprød.
Læg baconskiverne enkeltvis på bagepapir på en bageplade. Sæt dem i en forvarmet ovn ved 200°C og steg i 10 minutter - eller indtil den ønskede bruning er opnået.
Den stegte bacon kan serveres varm med tomatsauce og frisk kogt pasta, grøn salat og groft brød eller med sur-sød dipsauce og f.eks. kogte ris eller med kold kartoffelsalat.
Den stegte bacon kan også serveres kold som pynt på f.eks. pålæg, som f.eks. på rugbrød med leverpostej og 1 stykke kold stegt bacon.
|