DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Stuvede asparges

A bunch of blue grapes

Kategori:

Saucer etcetera.

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Bring mælk/fløde og aspargeslage i kog.

Rør derpå smør og mel sammen til en smørbolle.

Pisk smørbollen i den kogende suppe, til bollen er opløst.

Kog suppen ved svag varme i nogle minutter og sluk for varmen.

Tilsæt aspargessnitterne til suppen og lad dem simre i saucen nogle minutter til de er varmede uden at aspargesstykkerne går for meget itu.

Smag aspargesstuvningen (saucen) til med salt og peber.

Pynt med dild.

Servering:

Stuvningen (saucen) kan serveres varm som middagsret sammen med hamburgerryg eller med frikadeller og andre farsretter samt til kogt suppekød eller koldt, sprængt kød.

Stuvningen (saucen) kan desuden serveres varm som forret eller frokostret på ristet brød, eventuelt overdrysset med revet ost.

Stuvningen (saucen) kan også benyttes varm som ingrediens (fyld) i f.eks. tarteletter (tarteletter med tarteletfyld).

Information:

Ordhistorie: stuvning; en opbagt hvid sovs hvori der blandes grøntsager, kødstykker med mere.

Tips:


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page