Stuvningen (saucen) kan serveres varm som middagsret sammen med
hamburgerryg eller med
frikadeller og andre farsretter
samt til kogt suppekød eller
koldt, sprængt kød.
Stuvningen (saucen) kan desuden serveres varm som forret eller
frokostret på ristet brød, eventuelt overdrysset med
revet ost.
Ordhistorie: stuvning; en opbagt hvid sovs hvori der
blandes grøntsager,
kødstykker med mere.
Tips:
Fiskestuvning med rejer og asparges. Tilsæt
200 g pillede rejer til suppen samtidig med
tilsætningen af aspargessnitterne.
Fiskestuvning med fiskeboller og asparges. Tilsæt
1 dåse (400 g) fiskeboller (drænet vægt 275 g)
uden væden til suppen samtidig med
tilsætningen af aspargessnitterne.
Hønsekødsstuvning med asparges.
Tilsæt 200 g kogt hønsekød
skåret i tern til suppen samtidig med
tilsætningen af aspargessnitterne.
Kyllingekødsstuvning med asparges.
Tilsæt 200 g kogt kyllingekød
skåret i tern til suppen samtidig med
tilsætningen af aspargessnitterne.