DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Persillesauce

A bunch of blue grapes

Kategori:

Saucer etcetera.

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Smør og mel afbages med hønsekødssuppe eller mælk. Start med at smelte fedtstoffet i en gryde og rør melet i. Tag gryden fra varmen. Tilsæt den kogende mælk - eller mælk eller flødeblanding (lige dele eller 2/3 mælk/fløde og 1/3 suppe) - eller hønsekødssuppe lidt efter lidt under piskning. Saucen kan i stedet jævnes med smørbolle eller jævnes med meljævning eller jævnes med majsstivelse. Saucen koges i ca. 5 minutter under omrøring. (Hvis saucen legeres med 2 æggeblommer og 1½ dl fløde, må saucen ikke koge fra nu af, men den tåler at blive holdt varm.) Saucen smages til med salt og peber.

Ved anretningen drysses persille over eller serveres til.

Servering:

Saucen serveres varm til f.eks. stegt flæsk med persillesauce eller til paneret flæsk med persillesauce.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page