DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Kalkungryde

A bunch of blue grapes

Kategori:

Retter (forretter og hovedretter etcetera).

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Margarine brunes i en gryde. Kalkunkødet lægges i gryden og brunes på begge sider. Salt og peber kommes på. Indholdet af glasset med champignon hældes i samt en tilsvarende mængde vand. Lad derefter kalkunkødet småkoge i ca. 25-30 minutter på hver side.

Kalkunkødet tages op og anrettes på serveringsfad (tildækkes med stanniol indtil servering for at holde på varmen).

Kaffefløden hældes så i gryden, kulør tilsættes, og sovsen jævnes med brun sauce jævner, til den er godt tyk.

Servering:

Kalkungryde serveres varm med kogte kartofler.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page