Kategori: |
|
Klargør ønsket mængde Brun Farin. Til pålæg hældes op i en serveringsskål.
Som pålæg på f.eks. rugbrød med smør, tvebakker med smør, velegnet til madlavning og bagning.
Brun Farin fremstilles af Melis (sukker), der blandes med rørsukkersirup. Resultatet er en gyldenbrun farin med en aromatisk lugt og smag.
Farin er et gulbrunt sukker, der fremkommer, når man raffinerer råsukker, eller som er fremstillet direkte af roesukker, der er blandet med lys eller mørk sirup = Puddersukker.
1 dl Brun Farin = 75 g.
Et lille stykke rugbrød i den åbnede pakke forhindrer, at farinen bliver hård. Husk dog altid at lukke inderposen godt.
Brun Farin er et dejligt krydderi. I retter tilberedt med stærke krydderier som karry og chili giver 1-2 spsk. brun farin retten en rund og fyldig smag.
Mange varme drikke som punch og toddy smager endnu bedre, når de sødes med Brun Farin.
Når du sylter chutney, skal du bruge Brun Farin. Det gør smagen mere spændende og original.
Ordhistorie: far + in; latin farîna 'mel'.
|