DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Rosinboller

A bunch of blue grapes

Kategori:

Kager og brød etcetera.

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres kold eller varm / Served cold or hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(8 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Bemærk: Fjern al emballage før opvarmning!

Ovn:
Luning:

Kan lunes i forvarmet ovn sat på den midterste rille ved 200°C i 3-4 minutter. Da rosinbollerne har et højt sukkerindhold, vil opvarmning i for lang tid eller ved for høj temperatur let bevirke, at bollerne bliver mørke og smager svedent.

eller...
Mikroovn:
Luning:

Kan lunes i mikroovn ved 750 watt i ca. 5 sekunder pr. stk. Da rosinbollerne har et højt sukkerindhold, vil opvarmning i for lang tid eller ved for høj temperatur let bevirke, at bollerne bliver mørke og smager svedent.

Servering:

Kan serveres sammen med f.eks. kaffe.

Information:

Rosinbollerne kan anvendes, som de er, men det bedste resultat opnås, hvis de lunes før servering.

Brød bør opbevares adskilt fra produkter, hvorfra der kan overføres skimmel, f.eks. mel, grøntsager, ost, frugt og bær. Desuden er det vigtigt ikke at berøre det brød, der skal gemmes. Brød skal opbevares i tætsluttende emballage ved stuetemperatur (ca. 20°C) eller eventuelt i fryser. Rosinbollerne kan opbevares i fryser i tætlukket plastpose i max. 3 måneder. Brød, der opbevares i køleskab, bliver hurtigere tørt, og det samme gør sig gældende for brød, der har været frosset. Frosset brød bør tøs op før tilberedning.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page