DK-Flag Erik Østergaard - The Christmas Page - Recipes Go to Home Page
Tree Bells Return
  
  
  Bottom of This Page

Opskrifter

Risengrød - Julegrød fra Danmark

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Brug en stor kasserolle, varm mælken indtil det koger. Tilsæt smør, så ris og skru ned for varmen. Dæk med låg og lad risene simre langsomt og svagt i en time, eller indtil al mælken er opsuget og opsvulmet. Når tillavet, anbring i en skål og rør fløden og evt. mandlen i med let hånd.

Servering:

Server varm i små skåle drysset med sukker og kanel. Kom en teskefuld smør i midten.

Drik hertil noget Juleøl.

Glem ikke at have en lille gave klar til den, som er tilstrækkelig heldig at få mandlen.

Information:

Serveres som forret ved en dansk julefest. I gamle dage blev det serveret som efterret.

Mandlen, "gaven" og Juleøllet benyttes kun ved juletid.

Jeg håber, at du har nydt disse opskrifter.

Mere interesseret i opskrifter?

Fortsæt eventuelt med at læse...

Dette link åbner i et nyt browser vindue. Luk dette nye vindue og du er tilbage.


   Top of This Page
E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page