Kategori: |
|
Pil løget og skær løget i tynde ringe, eller riv eller hak løget fint.
Brødskiverne ristes på en brødrister i ca. 3 minutter på hver side, eller i en brødrister i ca. 3 minutter, afhængig af hvor sprød brødet ønskes.
Brødskiverne ristes i fedtstof på en pande i ca. 3 minutter på hver side, afhængig af hvor sprød brødet ønskes.
Læg skinkeskiver på 4 af de ristede brødskiver.
Bred lidt sennep over.
Løgringene fordeles over.
Læg til sidst osteskiver på og læg de andre brødskiver over.
Læg dem på en stor tallerken.
Sæt brødene ind i mikroovnen og varm dem ved 750 watt i 1 minut og 30 sekunder til 2 minutter. Prøv med kortest mulig tid. Man kan altid give længere tid. Tag brødene ud af mikroovnen når osten er begyndt at smelte.
Serveres straks, mens de er varme. Velegnet som forret.
Ordhistorie: toast; ristet brød; to skiver ristet brød med ost, skinke eller andet imellem; ordet stammer fra engelsk toast 'riste'.
Ordhistorie: toastbrød; et hvedebrød der er beregnet til at riste, og som forhandles i kvadratiske skiver = sandwichbrød; toast+brød; stammer fra engelsk toast 'riste'.
Ordhistorie: sandwich; skiver af franskbrød der er lagt sammen med pålæg imellem; s/and+wich; stammer fra engelsk sandwich; vist efter en jarl af Sandwich hvis kok skal have serveret ham denne ret.
Ordhistorie: sandwichbrød; et hvedebrød der forhandles i kvadratiske skiver = toastbrød; sandwich+brød; stammer fra engelsk sandwich.
|