DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Tun i olie med kartofler

A bunch of blue grapes

Kategori:

Retter (forretter og hovedretter etcetera).

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(1 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Mikroovn:

Læg de kolde (køleskabskolde) kogte kartofler på en tallerken. Hæld lidt af olien fra dåsen over og ved. Krydr kartoflerne med den finthakkede dild.

Hæld derefter lidt af dåsens indhold af olie ud.

Dæk tallerkenen til og varm i mikroovnen ved fuld effekt (750 watt) i ca. 1 minut.

Hæld resten af dåsens indhold af tun og olie over på tallerkenen.

Dæk tallerkenen til igen og lun i mikroovnen ved 500 watt i ca. 1 minut og 45 sekunder. Tiden afhænger af, hvor lun tunen ønskes. Prøv med kortest mulig tid. Man kan altid give den længere tid.

Servering:

Tun i olie med kartofler serveres varm på tallerkenen. Eventuelt serveres lidt citronsaft til at dryppe over fisken.

Information:

Tips:


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page