DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Ris med grønærter

A bunch of blue grapes

Kategori:

Retter (forretter og hovedretter etcetera).

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Flæsket skæres i terninger og ristes med hakket løg i en klat smør og en skefuld olivenolie i en pande. Ærterne tilsættes sammen med nogle skefulde vand, og det hele småkoger i 15 minutter.

De skyllede ærtebælge koges i en gryde med 2 liter vand, hvorefter bælgene fjernes.

Ris, ærter, løg og flæsk hældes i den kogende suppe, som koger ca. 12 minutter, indtil risen er klar. Se evt. "kogte ris".

Retten smages til med salt.

Servering:

Ris med grønærter serveres varm med reven parmesan og hakket persille.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page