DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Kogte pærer med chokoladesauce

A bunch of blue grapes

Kategori:

Desserter (efterretter etcetera).

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres kold eller varm / Served cold or hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Mikroovn:

Skræl pærerne. Del dem og fjern kærnehuset. Læg dem i et fad med den buede side opad og den spidse ende mod midten. Dæk til og kog dem i mikroovn ved 650 watt i 7 minutter (ved 750 watt i 6 minutter).

Servering:

Serveres varme eller kolde med varm chokoladesauce og evt. flødeskum eller vanilleis til.

Information:

Ordhistorie: pære; en gulgrøn frugt af pæretræ som er bred og afrundet forneden og smal foroven; fra latin pirum 'pære'; fra oldlatin rekonstrueret form pisom 'pære'; beslægtet med græsk ápion 'pære'.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page