DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Minestrone

Minestronesuppe

A bunch of blue grapes

Kategori:

Retter (forretter og hovedretter etcetera).

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(1 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Kogning:

Skær baconen i terninger og svits dem på en pande.

Hæld hønsebouillonen i en gryde. (Eventuelt opløs 1 hønsebouillonterning (10 g) i ½ l kogende vand i en gryde.) Varm bouillonen op og tilsæt lidt olie. Kog bouillonen op.

Rengør og finsnit porre, bønner, gulerod og kartoffel. Pil og hak løget. Kom løgstykkerne og grøntsagerne i suppebouillonen. Lad suppen koge i 10 minutter.

Hæld pastaen (evt. delt i mindre stykker), ærterne og baconterningerne i suppen. Lad suppen småkoge endnu 10 minutter. Smag suppen til med salt og peber.

Straks før servering hældes den varme minestrone over i en suppeterrin (en rund eller oval skål med låg hvori suppe serveres, og hvorfra der øses op) eller portionsanrettes i suppetallerkner.

Servering:

Minestronesuppen kan serveres varm sammen med brød eller Mini Flutes samt evt. med revet ost til.

Information:

Ordhistorie: minestrone; en italiensk suppe med grøntsager, pastastykker og ris der serveres med reven parmesanost; min/es/tr+one; fra italiensk minestrone; afledt af minestra 'suppe med fyld, forret' egentlig 'servering, betjening'; afledt af ministrare; fra latin ministrãre 'betjene'; afledt af minister 'tjener, underofficer, minister' (jævnfør minister).

Tips:


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page