Kategori: |
|
Bemærk: Fjern al emballage før opvarmning!
Kanel gifler kan lunes i forvarmet ovn sat på den midterste rille ved 175°C i ca. 3-5 minutter.
Kanel gifler kan lunes i mikroovn. 6 stk. kanel gifler opvarmes 15 sekunder i mikroovn ved fuld effekt (750 watt). 12 stk. kanel gifler opvarmes 30 sekunder i mikroovn ved fuld effekt (750 watt).
Kan serveres sammen med f.eks. kaffe, eller som mellemmåltid, eller som snack til små og store.
Kanel giflerne kan anvendes, som de er, men det bedste resultat opnås, hvis de lunes før servering.
Opbevaring Tørt og ikke for varmt (ca. 20°C) i tætlukket pose.
Ordhistorie: kanelgiffel; minigiffel med kanelfyld.
Ordhistorie: giffel; et stykke morgenbrød formet som et lille, ikke krumt horn; giff+el fra tysk Kipfel 'lille franskbrødshorn'; omdannet i tilknytning til tysk Gipfel 'top'.
Ordhistorie: kanel; et brunt krydderi der dufter sødt, og som anvendes i bagværk, desserter og visse madretter; fremstilles af tørret bark fra tropiske træer der vokser i Asien; kan+el; nedertysk kanêl; fransk cannelle 'kanel, kanelstang' egentlig 'lille rør'; afledt af canne; latin canna 'rør'.
|