DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Kanel Gifler

A bunch of blue grapes

Kategori:

Kager og brød etcetera.

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres kold eller varm / Served cold or hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(6 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Bemærk: Fjern al emballage før opvarmning!

Ovn:
Luning:

Kanel gifler kan lunes i forvarmet ovn sat på den midterste rille ved 175°C i ca. 3-5 minutter.

eller...
Mikroovn:
Luning:

Kanel gifler kan lunes i mikroovn. 6 stk. kanel gifler opvarmes 15 sekunder i mikroovn ved fuld effekt (750 watt). 12 stk. kanel gifler opvarmes 30 sekunder i mikroovn ved fuld effekt (750 watt).

Servering:

Kan serveres sammen med f.eks. kaffe, eller som mellemmåltid, eller som snack til små og store.

Information:

Kanel giflerne kan anvendes, som de er, men det bedste resultat opnås, hvis de lunes før servering.

Opbevaring Tørt og ikke for varmt (ca. 20°C) i tætlukket pose.

Ordhistorie: kanelgiffel; minigiffel med kanelfyld.

Ordhistorie: giffel; et stykke morgenbrød formet som et lille, ikke krumt horn; giff+el fra tysk Kipfel 'lille franskbrødshorn'; omdannet i tilknytning til tysk Gipfel 'top'.

Ordhistorie: kanel; et brunt krydderi der dufter sødt, og som anvendes i bagværk, desserter og visse madretter; fremstilles af tørret bark fra tropiske træer der vokser i Asien; kan+el; nedertysk kanêl; fransk cannelle 'kanel, kanelstang' egentlig 'lille rør'; afledt af canne; latin canna 'rør'.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page