DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Cremefraiche sauce

A bunch of blue grapes

Kategori:

Saucer etcetera.

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres kold / Served coldAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Rør saucen i en skål af cremefraiche, fint eller groft hakket dild og lidt salt. Stil cremefraichesaucen tildækket i køleskab i mindst 30 minutter.

Servering:

Saucen kan serveres i en lille skål for sig selv sammen med f.eks. stegte rødspættefileter.

Information:

Ordhistorie: cremefraiche; en syrnet fløde med et fedtindhold på 18% (tyktflydende konsistens) eller 38% (cremet konsistens). Konsistensen bliver lidt tykkere, jo "ældre" cremefraichen bliver; smager syrligt og spises som tilbehør til kager eller anvendes bl.a. i dressinger og sovse; cre/me+fraiche; fra fransk crème fraîche; fra crème 'fløde' + fraiche femininum af frais 'frisk'.

Tips:


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page