DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Kagerasp

(Æblekagerasp)

A bunch of blue grapes

Kategori:

Tilbehør etcetera.

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres kold / Served coldAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Margarinen smeltes på en pande.

Rasp og sukker blandes og ristes på panden i fedtstoffet under stadig omrøring. Herefter afkøles kageraspen. Der røres i det, mens det afkøles.

Servering:

Kagerasp indgår som ingrediens i f.eks. gammeldags æblekage eller i gammeldags rabarberkage.

Information:

Opbevaring Kagerasp (æblekagerasp): Tørt, ved stuetemperatur (20-25°C), ikke sammen med stærkt lugtende varer. Da kagerasp har et meget lavt vandindhold, bør kagerasp derfor opbevares i en tætsluttende beholder - ellers bliver kageraspen halvblød.

Ordhistorie: rasp; tørre tvebakker eller andet tørret hvidt brød eller boller der er knust og evt. ristet med sukker.

Tips:


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page