DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Løgsauce

A bunch of blue grapes

Kategori:

Saucer etcetera.

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Løgsauce jævnes som en afbagt sauce.

Smelt fedtstoffet og svits de finthakkede løg heri uden at det tager farve. Tilsæt melet. Spæd med mælk eller flødeblanding (lige dele eller 2/3 mælk/fløde og 1/3 suppe). Kog saucen igennem og smag til med salt.

Servering:

Saucen kan serveres varm sammen med hamburgerryg eller med stegt flæsk eller med stegte spegesild eller med marinerede sild med kartofler og dild.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page