DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Citron Marinerede Koteletter

A bunch of blue grapes

Kategori:

Retter (forretter og hovedretter etcetera).

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Pandestegning:

Varm fedtstof på panden. Kom evt. salt og peber på koteletterne. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Færdigsteg 2-4 min. på hver side.

Koteletterne kan også steges på grill eller grillpande.

Servering:

Koteletterne kan serveres varme med kold kartoffelsalat eller med sur-sød dipsauce og f.eks. kogte ris eller med bagte tomater og kogte kartofler eller kogt pasta.

Information:

I marinaden indgår citronsaft, olivenolie, citronskaller af en usprøjtet citron, krydderier.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page