DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Creme (uden kogning)

Lagkagecreme

A bunch of blue grapes

Kategori:

Tilbehør etcetera.

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres kold / Served coldAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(8 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Mælken, som skal have stuetemperatur (ca. 20°C), hældes i en skål.

Posens indhold drysses i under omrøring, og det hele piskes ca. 1 minut, indtil cremen er jævn.

Lad cremen henstå 20 minutter i køleskab. Efter en kort omrøring er kagecremen straks klar til brug.

Servering:

Cremen indgår kold som ingrediens og bruges f.eks. sammen med gammeldags othellokage (lagkage), genferkage (lagkage), jordbærlagkage eller hindbærlagkage.

Information:

Færdig mængde creme pr. pose à 85 g pulver: 5½ dl.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page