DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Kogt broccoli

A bunch of blue grapes

Kategori:

Tilbehør etcetera.

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(2 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Kogeanvisning:

Broccoli, også kaldet aspargeskål, lægges i og skylles i varmt saltet vand i ca. 5-10 minutter for at trække eventuelle smådyr ud. Bagefter skæres en tynd skive af stokkens nederste del.

Del broccolien i mindre buketter ved at lægge stilkene på skærebrættet og skær buketter af, der hvor de begynder at dele sig i grene. Kog broccoli-buketterne ca. 3-5 minutter i letsaltet vand til de er møre, men stadigvæk faste når man stikker i dem med en kniv.

Servering:

Kogt broccoli indgår som ingrediens og serveres varm f.eks. sammen med Stegte koteletter og pærer.

Information:

Problemer Broccoli: buketter har kortere kogetid end stilkene, så skræl stilkene eller skær dem tyndere.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page